Melyik beküldési módot válasszam?

A szolgáltatásunk úgy jött létre, hogy bármilyen igényekkel is érkezzenek új felhasználóink, mindenki megtalálhassa a számára megfelelő alkalmazást. Hogyan? Ebben a cikkben bemutatjuk a Hibridlevél beküldési lehetőségeit, elmondjuk melyiket mikor érdemes használni és hogy mely szempontok segíthetnek minket abban, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. 

Ha még új a Hibridlevél felhasználói körében ez egy kiváló bevezető írás ahhoz, hogy megismerje szolgáltatásunkat, de ajánljuk a cikket régi felhasználóinknak is, hogy felmérjék vajon mindent tudnak-e már a Hibridlevél beküldési opcióiról. 

Gyorsküldés

A gyorsküldést gyakran ajánljuk új partnereinknek, mivel egy nagyon egyszerű felület, ahol valóban pillanatok alatt küldhetünk be levelet. A weboldalon bejelentkezve, a kezdőoldal jobb felső sarkában találjuk a Gyorsküldés menügombot. Miután rákattintottunk, a következő ablakban már egy kész levélpapírt látunk, ahol egyértelmű szövegdobozok segítenek minket abban, hogyan címezzük meg a levelet és hogy milyen egyéb beállítási lehetőségeink vannak. A levélen elhelyezhetünk logót, bemásolhatjuk aláírásunkat és még mellékletet is csatolhatunk, a jobbszélső menüsávban pedig kiválaszthatjuk a gyártási és postázási beállításokat. Mielőtt a levelet beküldenénk, az előnézet gombra kattintva ellenőrizhetjük a levelet, a beállításokat és a feladási költséget. Ha mindent rendben találtunk, nincs más dolgunk, mint a küldés gombra kattintva elindítani a küldeményt. 

Tudta, hogy a hétköznapokon, 12:00 előtt feladott leveleink már aznap postázásra kerülhetnek?

Virtuális Nyomtató

Nem véletlen, hogy a Virtuális Nyomtató a legnépszerűbb alkalmazásunk. A számítógépre telepített alkalmazás, egy nyomtatás elindításának egyszerűségével kapcsolódik a Hibridlevél hálózatához. A levelet akár Word akár PDF formátumban készítjük elő, a nyomtatás elindításával és a Hibridlevél alkalmazás kiválasztásával percek alatt nyomdakésszé varázsolhatjuk levelünket. Ha a levelet megfelelő címzéssel küldtük be, már csak a postai szolgáltatásat kell kiválasztanunk és  máris beküldhetjük levelünket. 

Akkor sincs okunk aggodalomra, ha címzés nélkül készítettük el a levelet, mert csupán két kattintással címző lapot fűzhetünk a levél elé, amin a rendszer automatikusan helyezi el a feladó és címzett adatokat. A Virtuális Nyomtatóról és beküldési lehetőségekről bővebben ide kattintva olvashat. 

Tudta, hogy a Virtuális Nyomtatón keresztül akár körlevelet is beküldheti? Olvassa el cikkünket a körlevél készítés lépéseiről!

API 

Nagybeküldőink számára API integrációs lehetőséget biztosítunk, így saját vállalatirányítási rendszerükbe integrálva, személyre szabottan vehetik igénybe szolgáltatásunkat, melyhez API
dokumentációt biztosítunk. 

Tudta, hogy a legnagyobb online számlázók, mint a szamlazz.hu, a Billingo vagy a Billzone.eu is integrált szolgáltatásként közvetítik szolgáltatásunkat?

Levélkezelő

A levélkezelőt elsősorban a már beküldött levelek státuszának nyomon követésére szokás használni, de sokan nem tudják, hogy milyen egyéb lehetőségeket rejt ez a felület. A Levélkezelőt egyszerű levélküldésre is használhatjuk, de ami igazán egyedi ebben a felületben, hogy egy jól megszerkesztett levél és egy megfelelően összeállított címlista segítségével akár körlevelet is készíthetünk, amit akár több száz vagy ezer címzettnek is elküldhetünk. Ennek a módját, egy másik cikkünkben fejtjük ki részletesen, a levélkezelő további funkcióiról pedig itt olvashat. 

Tudta, hogy a levélkezelőben egy évre visszamenőleg megtalál minden korábbi küldeményt?

Hot Folder

A Hot Folder egy igazi kis rejtett gyöngyszem, mely a Virtuális Nyomtató telepítésével egyidőben jelenik meg számítógépünkön. A Hot Folder  olyan beküldési módot tesz számunkra lehetővé, ahol különböző feltöltő könyvtárakat hozhatunk létre, a könyvtárakhoz pedig egyedi gyártási és postázási beállításokat rendelhetünk. Mindez azt jelenti, hogy ezeket a beállításokat nem kell minden levél feltöltésekor egyesével kiválasztanunk és jóváhagynunk, mivel a megfelelő mappa kiválasztásával a beállításokat automatizálni tudjuk. 

Különösen hasznos ez a funkció azoknak, akik egyszerre, nagyobb mennyiségű levelet állítanak elő és időt szeretnének megtakarítani azzal, hogy a leveleket nem egyesével, hanem tömegesen küldik be a Hibridlevél rendszerébe. A Hot Folder működéséről bővebben itt olvashat. 

Tudta, hogy a Hot Folder segítségével egyszerre akár több száz vagy akár ezer levelet is beküldhet?

Egyedi megrendelés

Az ’egyedi’ megrendelés egy igazi Jolly Joker kártya. Előfordul, hogy valaki, az oldalunkon kínált beküldési lehetőségek közül nem találja meg a számára megfelelőt, de ez sosem jelenti azt, hogy nincs számára megoldásunk! Számos egyedi igénnyel kerestek már meg minket:

  • többezer (/tízezer) darabos feladás,
  • marketing levelek tömeges feladása,
  • ha a levél túl sok változót tartalmaz és a megrendelői oldalon nincs mód (vagy erőforrás) arra, hogy a leveleket a saját rendszerükben állítsák elő,
  • csekkes mellékletek esetén.

Az egyedi igények gyakoriak, de kevés az az eset, amire nem találunk megoldást. Amennyiben úgy látja, az automatizált felületünkön nem találja az Ön számára megfelelő beküldési lehetőséget, keresse ügyfélszolgálatunkat és kérjen egyedi ajánlatot!

Tudta, hogy a Hibridlevél saját gyártókóddal rendelkezik, így a nálunk gyártott csekkek az igény szerinti, legmagasabb fokú kitöltöttséggel készülnek?

Érdemes először átgondolnunk a levelezési igényeinket, hogy mikor, milyen mennyiségben is milyen preferenciák szerint szeretnénk leveleinket kiküldeni, majd ehhez megfelelően kiválasztani a számunkra legjobb beküldési módot. Reméljük, hogy most már könnyebben megtalálja a legalkalmasabbat. 

Legyen szó a Gyorsküldés egyszerűségéről, a Virtuális Nyomtató rugalmasságáról, az API integrációról, a Levélkezelő rejtett lehetőségeiről vagy a Hot Folder automatizáltságáról, a Hibridlevél mindent megtesz azért, hogy kényelmes és hatékony megoldásokat kínáljon Önnek!