Integrációs lehetőségek a Hibridlevéllel: API

Ezentúl nem csak az emailek, de a postai levelek kiküldését is automatizálhatja ügyviteli rendszerén keresztül. Megszemélyesített, egyedi levelek: számla-, felszólító-, ügyfélszolgálati levelek, egyenlegközlők, egyedi promóciók… postai levélküldés akár gombnyomás nélkül!

  • Ha Ön ügyviteli rendszert használ, cége még hatékonyabbá válik a postai levelezés automatizálásával.

Ha Ön ügyviteli rendszert fejleszt, itt az idő, hogy felvegye a ritmust azokkal, akik már a Hibridlevél szolgáltatásait tudják kínálni ügyfeleiknek. Az SAP Business One, a Microsoft Dynamics Navision és Axapta már tartalmazza a Hibridlevelet.

Állítsa elő számláját a szamlazz.hu, a Billingo vagy a Billzone.eu rendszerében és keresse a postai levélküldés lehetőségét! Használja a Hibridlevelet!

Hogyan működik?

Ez a saját rendszerünkbe integrált szolgáltatás automatizálja a postai levelezést, amivel piaci versenyelőnyre tehetünk szert. A Hibridlevél arról is gondoskodott, hogy könnyen beépíthetővé tegye szolgáltatását, így nem kell sokat bajlódnunk annak telepítésével.

Az ERP rendszerben automatikusan generált számlákat, felszólítókat, ügyfélleveleket, marketing célú hírleveleket és egyéb küldeményeket Az ERP PDF-é alakítja, majd SOAP (webservice) alapon továbbítja a Hibridlevél rendszerébe.

A Hibridlevél informatikai rendszere banki szintű biztonságban dolgozza fel a küldeményeket, a levelek tartalmába pedig még saját alkalmazottainknak sincs betekintése.

A nyomtatás és borítékolás zárt gyártási láncon történik. A folyamatot automatizált nyomda- és borítékoló gépek végzik. Gyártósoraink magas minőségű, akár színes képeket tartalmazó küldemények készítésére is alkalmasak.

Nyomtatás után a küldemények egyedi, kétablakos borítékba kerülnek és akár egy napon belül megérkeznek a Magyar Posta Országos Logisztikai Központjába, ahonnan az irányítószám szerinti postahivatalba szállítják őket.

Az API ingyenes, költséget csak az elküldött levelek után számítunk.

További információt az API-ról ezen a linken, szolgáltatásunkról pedig honlapunkon talál. 

Felmerülő kérdések esetén keressen minket az ugyfelszolgalat@hibridlevel.hu email címen vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 613 1111-es számon!

Ezek a cikkek is érdekelhetik