Miért biztonságos a Hibridlevél?

Legyen szó magán- vagy céges levelezésről, marketinglevélről vagy egy fontos partnerszerződésről, mi minden feldolgozást körültekintően végzünk. Számunka fontos, hogy partnereink megbízzanak szolgáltatásunkban és hogy tudják, adataik biztonságban vannak nálunk. Hogyan garantáljuk mindezt?

Szerződött partnereink között vannak bankok, biztosítók és közüzemi szolgáltatók, akik számára kiemelten fontos, hogy visszaigazolást kapjanak arról, hogy a ránk bízott adatokat a hatályos adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljük.  A velük való együttműködés rendszeres auditálással jár, melynek megfelelésünk számunkra visszacsatolás, számukra pedig garancia, hogy adataik biztonságban vannak nálunk. Ügyfeleink, szolgáltatásunkon keresztül rendszeresen küldenek be számlákat, felszólító leveleket, értesítőket és egyenlegközlőket, melyek teljes biztonsággal jutnak át a Hibridlevél rendszerén.

A megrendeléseket zárt gyártási láncon dolgozzuk fel, így egy online beküldött levél anélkül juthat el a zárt borítékig, hogy a feldolgozás bármely pontján személyi beavatkozás történne.  Folyamatainkat szakképzett munkatársak felügyelik, akik titoktartási szerződésben meghatározott módon felelnek azért, hogy a teljes feldolgozás gördülékenyen és az adatvédelmi előírásokat betartva valósuljon meg.

A hatékony működés és folyamatos fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő ISO irányítási rendszerek alkalmazása. Ezek a rendszerek szavatolják, hogy egy szolgáltatás mind a vevői elvárásoknak, mind pedig a piacági előírásoknak megfeleljen.

Gyártó üzemünk, az EPDB nyomda évente közel 220 millió levelet állít elő és kiemelten nagy figyelmet fordít arra, hogy magas színvonalú és partnerei számára is átlátható szolgáltatást nyújtson. A szolgáltatás minőségét ISO 9001 és ISO 27001-es tanúsítványok hitelesítik.

Az ISO 9001-es szabvány a minőségalapú előállítást helyezi középpontba, amely a működési folyamatok meghatározásával, előírásával és ellenőrzésével garantálja a szolgáltatás színvonalának állandóságát.

Informatikai rendszereink megbízhatóságát az ISO 27001 Információbiztonsági Irányítási rendszer szavatolja. Kiemelt üzleti kockázatot jelent, ha egy cég által kezelt adatok vagy információk bármilyen módon sérülhetnek. Nálunk az adatok tárolása magyarországi adatközpontban, illetve a saját telephelyünkön, zárt szerverszobában történik, az adatok feldolgozása pedig internetről leválasztott, izolált hálózaton valósul meg. Az ISO 27001 bevezetése csökkenti a visszaélések, a kezelt és tárolt adatok elvesztésének kockázatait és garantálja, hogy a hozzánk érkező megrendelések, megfelelő adatvédelem mellett kerüljenek feldolgozásra.

Általános Szerződési Feltételeink és Adatkezelési tájékoztatónk rendelkeznek az adatok védelmével kapcsolatban és az üzleti titoknak minősülő adatok bizalmas kezelését illetően, melyekről részletesen itt olvashat:

Általános Szerződési Feltételeink

Adatkezelési tájékoztatónk

Amennyiben további kérdései merülnek fel adatkezelési szabályozásunkat illetően, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: ugyfelszolgalat@hibridlevel.hu. Ha pedig próbára tenné szolgáltatásunkat, küldje el első levelét ingyen!

A cikk megosztása:

Facebook
LinkedIn

Ezek a cikkek is érdekelhetik