Szupergyors nyomtatás, hatalmas mennyiségben

Íme, a Hibridlevél titka!

Előbb-utóbb minden cég és vállalat szembesül azzal, hogy időt, energiát és pénzt emészt fel a hatalmas mennyiségben kiküldendő levelek ügye. Hiába az online világ, a fénysebességgel száguldó internet, Guttenberg Galaxisa még közöttünk él és olykor bizony fejtörést okoz minden szervezetnek. Egészen addig, amíg igénybe nem veszik a Hibridlevél szolgáltatásait: a rekordsebesség, a mennyiség és a pontosság ezek után garantált. De mi a titok nyitja?

 

Akár egynapos gyártás és postázás, avagy a mi specialitásunk

Cégünk magánszemélyek és vállalatok postai levelezésnek megkönnyítésére jött létre. Szolgáltatásunkat bankok, biztosítók, közüzemi szolgáltatók, közös képviselők, illetve olyan egyének is igénybe veszik, akik egyedül nem boldogulnának kiküldendő leveleikkel.

Ezzel szemben mi rekord gyorsan és az anyagi oldalról is kedvező módon képesek vagyunk akár több ezer levél postázását megoldani.

Titkunk a szolgáltatásunk szervezettségében rejlik, amely minden lehetséges módon meggyorsítja a küldemények célba érését. Ha Ön azzal a problémával szembesül, amivel legtöbb ügyfelünk, vagyis rendszeresen nagy mennyiségben kell levelet kiküldenie, akkor bizonyára tudja, hogy mekkora erőforrásokat köt le ez a folyamat. Alkalmazottak értékes munkaideje megy el a levelek megírására, borítékolására, megcímzésére és postai feladására.

Ezzel szemben a Hibridlevél segítségével ez a procedúra időben és anyagilag is redukálhatóvá válik.

Mindössze magára a levél digitális változatára (jellemzően Word vagy PDF dokumentum) és a címzettek listájára van szükségünk ahhoz, hogy mindent elintézzünk Ön helyett. Levelezési rendszerünk zárt és a modern adatvédelmi irányelveket és szabványokat tökéletesen szem előtt tartja, ráadásul a folyamat nagy része automatizált, így nincsen szükség személyes beavatkozásra sem, csupán koordinációra.

Munkatársaink ezt profizmussal végzik, továbbá titoktartási szerződésük erősíti a hagyományos diszkréciót.

A levél, a példányszámok és címek beérkezése után az adatokat feldolgozzuk és a levél típusának megfelelően kezeljük, majd mehet is a nyomdába.

A 12 óra előtt beérkező leveleket jellemzően már aznap postázni tudjuk kiforrott előkészítési rendszerünknek hála.

forrás: www.epdb.hu

Csúcstechnológia a tranzakciós nyomda mögött

Központunkból egy minden tekintetben csúcstechnológiát képviselő nyomdába kerül a levél.

Partnerünk és közvetlen szomszédunk, az EPDB Zrt. nemcsak Magyarország, hanem egyenesen Közép-Európa egyik legnagyobb küldemény-előállítási kapacitásával rendelkező cége, amely kimondottan levelek gyártására, borítékolására és feladására szakosodott.

Évente 220 millió levelet állítanak elő kiváló minőségben: ez havonta akár 20 millió levelet, naponta átlagosan 900 ezer levelet jelenthet, amely egészen szédítő, sőt rekordmennyiség.

Canon márkájú IVES nyomdagépeik, 2000 A4-es ívet tudnak legyártani egyetlen óra alatt.

Ez lapokra átszámolva nagyjából 360 A4-es lapot jelent, óránként pedig 21600-at; innentől fogva talán világossá válik, hogy milyen fejlett gyártási kapacitás képes produkálni ezeket az impozáns számokat és velük összefüggésben a szoros postázási határidőket.

forrás: www.epdb.hu

INKJET gépeik (Canon ColorStream) szintén képesek akár 80 méternyi papír nyomtatására egyetlen perc alatt!

Ezt a gépparkot teszik teljessé a Kern 3500 borítékoló gépek, amelyek együttes kapacitása óránként közel 22.000 küldemény.

A villámgyors előállítás után jöhet is a munkafolyamat következő állomása.

Az utolsó simítások

A gyártás után a küldemények a Magyar Posta Országos Logisztikai Központjába kerülnek, ahonnan azok már közvetlenül a címzettekhez érkeznek. Ügyfeleink jogos igényei közé tartozik a levelek nyomon követése.

Online felületünk betekintést nyújt a teljes feldolgozási folyamatba, így felhasználóink láthatják megrendelésük feldolgozási fázisait. Vannak olyan helyzetek is, amikor nem csupán a gyártás, hanem a kézbesítés státuszáról is szeretnének információt kapni. Ebben az esetben a levelek úgynevezett postai különszolgáltatással, ajánlott vagy tértivevényes formában kerülnek feladásra és egyedi azonosítót (RAG számot) kapnak. Így útjuk a beküldéstől a kézbesítésig nyomon követhetővé válik.

Bár a tértivevények elektronikus kezelése, nagy és előremutató újítás volt a Posta részéről, felhasználói oldalról mégis gyakran nehézkes a küldemény regisztrációs folyamat.

Mi természetesen a levelezés ezen utolsó részét is átvállaljuk ügyfeleinktől és rendszerünkön keresztül az olyan postai szolgáltatások igénybevétele, akárcsak a tértivevényes levélfeladás, nálunk egyetlen gombnyomással történik.

Tehát a levél megírásán, a címzettek listáján és az adatok megadásán túl minden más munkát, a nyomdai előkészítést, a gyártást, a borítékolást, a címzést és a postai feladást is a mi rendszerünk végzi. Az általunk feladott leveleket iktatjuk, a levélkezelőben egy évig tároljuk és amennyiben különszolgáltatást vett igénybe, a levél kézbesítési igazolását is feltöltjük oldalunkra.

Még egy hatalmas mennyiségű rendelés esetén is egy héten belül az összes levél megérkezik a címzettekhez.

Mindemellett hiszünk a fenntartható és környezetbarát szolgáltatásokban – ügyfeleink időt, pénzt, erőforrásokat takaríthatnak meg.

forrás:www.epdb.hu

Jöhet egy próbalevél?

Ha személyesen is szeretne meggyőződni rekordsebességünkről, akkor egy ingyenes levél küldésével megbizonyosodhat róla. Mást nem is kell tennie, mint ide kattintania, majd egy gyors regisztrációt követően pár percen belül úton lesz a választott címre a próbalevél!