A Hibridlevél teljesítménye számokban

Tudta, hogy évente akár 15 120 perc, vagyis 252 óra is elmehet azzal, hogy egy kolléga feladja a céges leveleket a postán? És tudta, hogy a levelek előkészítése, nyomtatása és borítékolása éves szinten átlagosan 37 800 értékes percet vehet el munkatársai idejéből? Az alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen teljesítményt nyújt a Hibridlevél szolgáltatása, és hogy miért éri meg Önnek is minket választania. *[1]

Magyarországon ma már több mint 700 vállalat használja a Hibridlevél szolgáltatását, egy gyorsabb és költséghatékonyabb postai levélfeladásért, online beküldési lehetőséggel.

Célunk, hogy egyszerűbbé tegyük a cégek számára a mindennapok postázással járó teendőit!

Nálunk mindig pörögnek a nyomtatók!

2016-tól az ország legnagyobb levélgyártó cége, az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. nyomdájában készülnek leveleink. A nyomda az elmúlt évben több mint 160 millió levelet állított elő bankok, biztosítók, közüzemi szolgáltatók, takarékszövetkezetek, önkormányzatok és alapítványok számára. Ezek a nyomtatók ráadásul napi több ezer levelet állítanak elő a Hibridlevél részére is.

Miért éri ez meg Önnek?

Belegondolt már abba, hogy mennyibe kerül Önnek valójában egy postai levél feladása? A postai díjon túl ne feledkezzünk meg a papír beszerzésének költségéről, a boríték és a nyomtatás költségéről, amelyek mind plusz kiadásokat jelentenek egy levélfeladás során. Ráadásul a postázásra fordított időt, így a nyomtatás, borítékolás, címzés és a postán sorban állással töltött értékes perceket is megspórolhatja a Hibridlevél használatával.

A Hibridlevéllel kényelmesen, az irodájából vagy az otthonából is feladhatja elektronikus úton a leveleit, nem kell borítékot és papírt vennie, nyomtatnia és még a postára sem kell elmennie, hiszen mi mindezt elintézünk Ön helyett!  Ezzel egy költséghatékony, időtakarékos és kényelmes postai levélfeladást teszünk Önnek elérhetővé!

Tudta, hogy havi 100 levél postázása esetén akár több tízezer forintot is spórolhat, ha a Hibridlevelet használja?

Ráadásul egy nagyobb levélforgalmú cégnél ez az érték akár a sokszorosára is növekedhet!

Amennyiben szeretné személyre szabottan látni, hogy milyen megtakarításokkal járhat Önnek a Hibridlevél szolgáltatása, ne habozzon és tekintse meg a megtakarítás kalkulátorunkat a honlapunkon található ’Bemutató anyagok’ között!

[1] A Hibridlevél megtakarítás kalkulátora alapján számítottuk ki a levélfeladásra szánt időt 140 levél/hó mennyiséggel számolva. Kalkulátorunkat a Hibridlevél honlapján a Bemutató anyagok között találja meg.

Ha felkeltettük érdeklődését, próbálja ki a szolgáltatásunkat és küldjön magának egy levelet ingyen!